Ga naar de inhoud

Winnaar tekeningen actie: teken een thuis!

Geplaatst op: 28 december 2022

In november riepen wij uw kinderen op om een thuis te tekenen. Hoe voelt een thuis? Waar voel je je thuis? Alle kinderen rond de basisschoolleeftijd mochten meedoen.

 

Meer informatie

Op de koffie bij... meneer en mevrouw Hollink

Geplaatst op: 21 december 2022

Meneer (77) en mevrouw (75) Hollink wonen in de Wingerd in Almelo. Nog niet zo lang, want ze zijn nog geen twee maanden geleden verhuisd naar een ruim appartement waarin ze zelfs twee woonkamers hebben ingericht.

Meer informatie

Vier tips tijdens de vorstperiode

Geplaatst op: 28 november 2022

De wintermaanden zijn begonnen en het wordt steeds kouder in Nederland. De eerste nachten met vorst hebben we al gehad. Daarom delen we in dit bericht vier handige tips om met vrieskou om te gaan.

Meer informatie

Planmatig onderhoud in 2023

Geplaatst op: 17 november 2022

Ieder jaar plaatsen wij een overzicht van het planmatig onderhoud dat wij in het volgende jaar willen uitvoeren. Het overzicht voor ons planmatig onderhoud in 2023 is inmiddels klaar.

Meer informatie

Op de koffie bij... meneer en mevrouw Soek

Geplaatst op: 07 oktober 2022

Hans (76 jaar) en Ine (69 jaar) Soek wonen in het complex De Buitenhof. Het zijn niet zomaar huurders, want we hebben hier te maken met de állereerste bewoners van deze flat aan de Rustweg.

Meer informatie

Corrie de Groot wint Beste Buur Bokaal

Geplaatst op: 24 september 2022

Zaterdag 24 september werd voor de vijfde keer de Beste Buur Bokaal in Almelo uitgereikt. De Beste Buur Bokaal is bedoeld om aandacht te vragen voor stille krachten in buurten en wijken.

Meer informatie