Ga naar de inhoud

De kosten voor gas en stroom zijn nog steeds hoog. Als u zelf een contract heeft afgesloten met een energieleverancier, betaalt u per maand een voorschotbedrag aan deze leverancier. Deze voorschotbedragen worden per jaar afgerekend. Het is mogelijk dat uw voorschotbedrag te laag is ten opzichte van de gestegen kosten.

Aanpassen voorschot bij uw energieleverancier
Wij raden u aan om uw voorschotbedrag aan te passen naar uw echte verbruik en de kosten die daarbij horen. U kunt dit doen bij uw eigen energieleverancier. Hiermee komt u minder snel voor een vervelende verrassing te staan als u de jaarafrekening van uw energieleverancier krijgt.

Aanpassen voorschot bij Beter Wonen
Woont u in een woning waarvan u de stookkosten aan Beter Wonen betaalt? En u betaalt per maand een voorschot voor energie in uw huur? Dan raden wij aan om goed te kijken of dit voorschotbedrag nog past bij uw stookgedrag en de huidige energieprijzen. Door het maandelijkse voorschot te verhogen, verkleint u de kans op een hoge eindafrekening. U kunt dit voorschot tussentijds bij ons laten aanpassen. Neemt u hiervoor contact op met ons Klant Contact Centrum. Dit kan via info@beterwonen.nl of (0546) 54 64 64.