Ga naar de inhoud

Nieuwbouw aan de Parallelweg

Geplaatst op: 25 april 2024

Op de grond aan de Parallelweg/Appelstraat gaan wij 18 eengezinswoningen bouwen in vier blokken. Er komt één blok van vier eengezinswoningen, één rij van tien eengezinswoningen en vier eengezinswoningen in de vorm van een pakhuis.

Meer informatie

Een fout in onze brief over de huurprijsaanpassing

Geplaatst op: 23 april 2024

U heeft van ons een brief gekregen over de huurprijsaanpassing, of u krijgt deze binnenkort thuisgestuurd. Helaas zit er een fout in sommige brieven… oeps!

Meer informatie

Een geslaagde middag op de Slingerbeurs in Almelo

Geplaatst op: 23 april 2024

Op vrijdag 19 april was het weer tijd voor de jaarlijkse Slingerbeurs in Almelo. Tijdens dit evenement helpen lokale bedrijven en organisaties Almelose stichtingen en verenigingen.

Meer informatie

Aanpassing van de huurprijs in 2024

Geplaatst op: 18 april 2024

Voor 1 mei 2024 laten wij u met een brief weten wat uw nieuwe huur is. U betaalt deze nieuwe huur vanaf 1 juli 2024. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie over uw nieuwe huur vanaf 1 juli 2024.

Meer informatie

FIXbrigade Almelo helpt gratis!

Geplaatst op: 17 april 2024

Sinds het begin van 2023 kunt u gratis de hulp inschakelen van de FIXbrigade in Almelo. De energiefixers komen naar (sociale) huurwoningen om kleine energiebesparende materialen te plaatsen.

Meer informatie

Verduurzaming in de wijk Nieuwstraatkwartier

Geplaatst op: 09 april 2024

Ons verduurzamingsproject aan de Elzenstraat en Wilgenstraat is van start gegaan. Er worden maar liefst 62 woningen verduurzaamd. Het doel is om deze woningen een flinke stap te laten maken van energielabel E naar energielabel A!

Meer informatie