Ga naar de inhoud

Onze bereikbaarheid rondom Pinksteren

Geplaatst op: 17 mei 2024

Op Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei) is ons kantoor gesloten. Ons Klant Contact Centrum is ook telefonisch en per mail niet bereikbaar voor reguliere vragen.

Meer informatie

Trots op onze recente projectoplevering

Geplaatst op: 15 mei 2024

Afgelopen week werden de trappenhuizen en bergingsgangen van 8 flats in Aalderinkshoek voorzien van een frisse uitstraling. Het schilderwerk werd uitgevoerd door Schildersbedrijf Belderink uit Borne.

Meer informatie

Vergroten van de slaagkans bij WoningHuren.nl

Geplaatst op: 15 mei 2024

Vanaf 14 mei 2024 start een proef op WoningHuren.nl om de slaagkans van woningzoekenden te vergroten. Samen met de andere woningcorporaties die betrokken zijn bij WoningHuren.nl starten wij deze proef, omdat de vraag naar woningen groter is dan het a…

Meer informatie

Hier Pauline van Incasso, thuis ook ‘gewoon’ moeder

Geplaatst op: 07 mei 2024

Pauline werkt als medewerker Incasso bij Beter Wonen en helpt huurders met betalingsproblemen. Naast haar werk bij Beter Wonen, is Pauline thuis ook nog ‘gewoon’ moeder.

Meer informatie

Geld besparen: Wat geldt voor u?

Geplaatst op: 03 mei 2024

Sinds dit jaar kunt u ook in Almelo gebruikmaken van ‘Dat geldt voor mij’. U kunt gemakkelijk zelf kijken waar u recht op heeft en welke contracten bij u passen.

Meer informatie

Pas op voor misleidende websites voor woningzoekenden!

Geplaatst op: 02 mei 2024

Helaas zijn er websites die misbruik maken van woningzoekenden. Aedes (de vereniging voor woningcorporaties in Nederland) heeft verschillende signalen ontvangen over de website 'De stap naar huren'.

Meer informatie