Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Planning verduurzaming door Beter Wonen

Geplaatst op: 07 augustus 2023

Wij hebben al veel woningen verduurzaamd. Ook de komende jaren willen wij veel woningen verduurzamen. In dit bericht leggen we uit hoe we dat gaan doen.

Meer informatie

Beste Buur Almelo 2023

Geplaatst op: 01 augustus 2023

De Beste Buur is inmiddels al voor het zesde jaar op rij een feit in de gemeente Almelo. De Beste Buur is bedoeld om aandacht te vragen voor stille krachten in buurten en wijken; mensen die altijd voor anderen klaarstaan.

Meer informatie

Woningverbetering door huurders

Geplaatst op: 04 juli 2023

In dit bericht vertellen we u graag over het aanvragen van een woningverbetering tijdens de zomer, en wat u daarin van ons kunt verwachten.

Meer informatie

Jaaroverzicht 2022 met Sint Joseph

Geplaatst op: 28 juni 2023

Samen met woningcorporatie Sint Joseph laten wij zien wat we in 2022 hebben bereikt voor de stad Almelo. Samen dragen we bij aan goed en betaalbaar wonen in Almelo.

Meer informatie

Afvoeren van (zwembad)water

Geplaatst op: 22 juni 2023

Beter Wonen heeft regels voor het afvoeren van (zwembad)water. Huurders moeten hier rekening mee houden, om overlast voor buren te voorkomen.

Meer informatie

Tips om woninginbraak te voorkomen

Geplaatst op: 21 juni 2023

De derde woensdag in juni is de Europese dag tegen woninginbraak. Op deze dag vraagt onder andere de politie extra aandacht voor deze misdrijven, onder andere met activiteiten over hoe u de kans op een inbraak kunt verkleinen.

Meer informatie