Ga naar de inhoud

Wij zijn verhuisd!

Geplaatst op: 16 oktober 2023

Vanaf maandag 16 oktober 2023 is ons nieuwe bezoekadres Twentepoort West 7 in Almelo. Wij hebben tijdelijk een ander bezoekadres, omdat wij ons eigen kantoorpand gaan verbouwen.

Meer informatie

Dag van de duurzaamheid

Geplaatst op: 06 oktober 2023

Op zondag 8 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Beter Wonen is ook bezig met duurzaamheid. Van uw woning, van onze organisatie en van Almelo als geheel.

Meer informatie

Beste Buren in het zonnetje gezet

Geplaatst op: 25 september 2023

Zaterdag was het Nationale Burendag! We gingen, samen met collega's van Sint Joseph, op pad om alle genomineerde Beste Buren te verrassen. Een ochtend die resulteerde in veel lachende gezichten en mooie gesprekken.

Meer informatie

Marjan Nekkers herbenoemd als directeur-bestuurder

Geplaatst op: 20 september 2023

De Raad van Commissarissen (RvC) van Beter Wonen heeft Marjan Nekkers herbenoemd als directeur-bestuurder van Beter Wonen per 1 november 2023.

Meer informatie

Wij gaan tijdelijk verhuizen

Geplaatst op: 18 september 2023

Wij gaan verhuizen! Vanaf maandag 16 oktober werken wij tijdelijk vanaf een ander adres. Ons nieuwe adres is Twentepoort West 7 in Almelo.

Meer informatie

Fotowedstrijd Dierendag 2023

Geplaatst op: 23 augustus 2023

Op woensdag 4 oktober 2023 is het zover. De dag dat u uw hond, kat, knaagdier, vogel of reptiel met nóg een beetje meer liefde overspoelt dan normaal gesproken. Ook Beter Wonen wil Dierendag niet zomaar voorbij laten gaan.

Meer informatie