Ga naar de inhoud

Op de koffie bij… meneer en mevrouw Bosma

Geplaatst op: 28 november 2023

Een uitgeknipt artikel uit de Tubantia over Aadorp ligt op tafel terwijl we binnenkomen bij meneer en mevrouw Bosma. Over de geschiedenis en het ontstaan van Aadorp, de ligging aan het kanaal Almelo-De Haandrik en de brug naar de andere kant.

Meer informatie

De gevleugelde Dierendag-winnaar

Geplaatst op: 15 november 2023

Eerder dit najaar riepen wij u op om een foto van uw behaarde, geschubde of gevleugelde huisgenoot met ons te delen. De Dierendagactie heeft heel wat stof doen opwaaien.

Meer informatie

Dag van de Mantelzorg

Geplaatst op: 15 november 2023

De Dag van de Mantelzorg. Een dag waarbij we stilstaan bij alle mantelzorgers en wat zij zo onbaatzuchtig voor anderen doen. Want mantelzorg wordt vaak als heel vanzelfsprekend gezien. 

Meer informatie

Woonkostenkrant 2023 beschikbaar voor u

Geplaatst op: 04 november 2023

Ieder jaar delen wij in november de Woonkostenkrant via onze website. Hier leest u tips om te besparen op (woon)kosten en andere weetjes en tips.

Meer informatie

Buurtpreventie Almelo Zuidoost

Geplaatst op: 04 november 2023

Buurtpreventie Almelo Zuidoost zet zich in voor wijkveiligheid, voor bewoners en door bewoners. In dit bericht vertellen wij meer over Buurtpreventie Almelo Zuidoost.

Meer informatie

Wintertijd 2023: onze tips

Geplaatst op: 25 oktober 2023

De klok is weer teruggezet. In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober ging de klok een uurtje achteruit. Hierdoor wordt het ’s avonds weer eerder donker. De zomer is voorbij.

Meer informatie