Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Vanaf 5 augustus bezoek je ons kantoor weer midden in de wijk De Riet. Wij zijn namelijk weer terugverhuisd naar het kantoorpand aan de Klimopstraat 2A. Ons kantoor was behoorlijk aan vernieuwing toe. In de tussentijd werkten we vanaf het tijdelijke adres aan de Twentepoort West in Almelo. Maar nu voelt het wel weer als thuiskomen op het oude en vertrouwde honk. Helemaal passend bij één van de kernwaarden uit onze nieuwe ondernemingsstrategie: dichtbij zijn!

Acht maanden verbouwen
Aan ons kantoor aan de Klimopstraat was sprake van achterstallig onderhoud. Johan, Teamleider Bedrijfsbeheer en Informatisering bij Beter Wonen, vertelt hierover: “Het kantoor van Beter Wonen zit al sinds begin jaren ’80 aan de Klimopstraat. Onder andere de technische installaties en het plafond waren meer dan 40 jaar oud. Ook de vloerbedekking lag er al jaren, en het meubilair was verouderd. Het onderhoud dat we aan het pand hebben gepleegd was dus echt hoognodig. We verwarmen en koelen het kantoor nu bijvoorbeeld door middel van een warmtepomp. Zo kunnen we gelukkig weer jaren vooruit!”

Terug in de Riet
Wij zijn blij om weer terug te zijn in De Riet, één van de wijken waarin we veel woningen verhuren. Ons tijdelijke kantoorpand zat op de Windmolenbroek en meer aan de rand van de stad. Eerder dit jaar lanceerden we een nieuwe ondernemingsstrategie voor de jaren 2024 – 2027. In onze ondernemingsstrategie staan vijf kernwaarden centraal: Betrouwbaar zijn, realistisch zijn, dichtbij zijn, betrokken zijn en doortastend zijn. Na de terugverhuizing zijn we weer dicht bij de huurders. En dat voelt goed!

Wat vinden bezoekers ervan?
Huurders weten gelukkig de weg naar het vernieuwde kantoorpand nog steeds goed te vinden. Ons kantoor had voorheen een wat verouderde uitstraling, en ziet er nu een stuk frisser uit. Een aantal reacties van huurders en woningzoekenden die al een bezoekje hebben gebracht aan ons vernieuwde kantoorpand aan de Klimopstraat: “Mooi hoor, maar dat werd ook wel een keer tijd!” en “Wat is het hier veranderd zeg!” Ook benieuwd naar ons vernieuwde kantoorpand? Kom dan snel een kijkje nemen!

Niet alleen aan de Klimopstraat is geklust
...maar ook in de rest van de stad wordt hard gebouwd en verbouwd. Wij hebben namelijk een grote opgave als het gaat om het verduurzamen van woningen, en zijn daarnaast op verschillende plekken in de stad met nieuwbouwprojecten bezig. Op onze website lees je over de lopende verduurzamingstrajecten, maar ook over de nieuwbouwprojecten aan de Parallelweg en Bornerbroeksestraat en het grootschalige renovatieproject aan de Gerard Doustraat.