Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

De zomer is nog niet voorbij, maar voor we het weten staat de herfst alweer voor de deur. Soms, als het heel hard regent, kan het water onder de grond omhoog komen. Dit kan ervoor zorgen dat de vloer van uw kelder nat wordt. Helaas is het niet mogelijk om dit helemaal te voorkomen. Maar er zijn wel simpele dingen die u kunt doen om uw spullen te beschermen. In dit bericht geven we u graag tips voor het drooghouden van uw spullen bij stijgend grondwater.

Zet spullen hoog neer
Zet geen spullen op de grond van uw kelder. U kunt bijvoorbeeld een rek met metalen poten in de kelder zetten en daar uw spullen op zetten. Zorg ervoor dat het rek minstens 20 centimeter van de grond staat, zo blijven uw spullen droog.

Bewaar waardevolle spullen ergens anders
Het is slim om belangrijke spullen niet in de kelder te bewaren. Zet ze ergens anders in huis neer, waar ze veiliger zijn en droog blijven.

Doe wat u kunt
Als u wilt, kunt u ook kijken of uw kelder goed dicht is. Misschien moet er iets gerepareerd worden om te voorkomen dat er water (op een andere plek dan de vloer) binnenkomt. Komt water op een andere plek dan de vloer uw kelder binnen? Neem dan contact met ons op om een reparatieverzoek in te dienen. Dit kan via Mijn Beter Wonen, (0546) 54 64 64 of info@beterwonen.nl.