Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Onze Raad van Commissarissen (RvC) houdt toezicht op het bestuur, en op de algemene gang van zaken binnen de woningcorporatie. Daarnaast heeft de Raad ook een advies- en klankbordrol. Ieder jaar wordt er voor de RvC een werkbezoek georganiseerd. De RvC wordt dan bijgepraat over vastgoedprojecten zoals verduurzaming en andere relevante zaken. 

Een fietstocht door Almelo
Dit jaar is er een fietstocht gemaakt door Almelo, waarbij verschillende projecten zijn bezocht. Onze directeur-bestuurder, managers en een aantal collega's onder andere van de afdeling Vastgoed waren hierbij aanwezig. Onze collega's hebben vol enthousiasme verteld over afgeronde, huidige en toekomstige projecten. 

Langs mooie projecten
"We hebben de modelwoning in het complex aan de Gerard Doustraat bekeken, bezochten de bouwplaats aan de Parallelweg en hebben ook de locatie aan de Bornerbroeksestraat waar we 30 appartementen gaan bouwen bekeken", vertelt onze directeur-bestuurder Marjan. "Ook gingen we even langs ons eigen verbouwde kantoorpand aan de Klimopstraat, hebben we het afgeronde project de Acaciaschool bewonderd en bekeken we op andere plekken mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Al met al was het een leuke en nuttige middag, waar we allemaal positief op terugkijken!"