Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Vandaag is een belangrijk moment voor de Gerard Doustraat. Onze directeur-bestuurder Marjan Nekkers en Robert Meijerink van Hegeman Bouwgroep hebben hun handtekening gezet voor de start van de grote renovatie aan de Gerard Doustraat. Hiermee beginnen we officieel aan het project om 64 woningen te verbeteren.

Levensloopbestendige appartementen voor senioren
In dit project worden 64 woningen vernieuwd en geschikt gemaakt voor senioren (55+). De woningen worden comfortabeler en duurzamer. Ze worden gasloos, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Dit betekent dat de bewoners straks in een woning wonen die energiezuinig en modern is. Dit is ons eerste project waarbij de woningen energielabel A+++ krijgen!

Een frisse nieuwe uitstraling voor het gebouw
Niet alleen de binnenkant van de woningen wordt verbeterd, ook de buitenkant krijgt een nieuw uiterlijk. Het gebouw krijgt een mooie, frisse uitstraling die past bij de omgeving. Zo ziet de buurt er straks nog mooier uit, en kunnen bewoners trots zijn op hun nieuwe woning.

Samenwerken voor succes
Het project doen we samen met aannemer Hegeman Bouwgroep en installateur Morrenhof-Jansen. De renovatie zal in stappen gebeuren en zal naar verwachting eind 2025 klaar zijn. We doen ons best om tijdens de renovatie de overlast voor bewoners en buren zo klein mogelijk te houden.

Een veilige en fijne buurt
Wij denken dat deze renovatie niet alleen de woningen beter maakt, maar ook de hele buurt zal verbeteren. De Gerard Doustraat blijft hierdoor een fijne, veilige en betaalbare plek om te wonen voor nu en in de toekomst.

Meer weten over het project?
Voor meer informatie over dit mooie renovatieproject, kunt u terecht op onze projectpagina.