Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Wij zijn gestart met de bouw van 30 sociale huurappartementen aan de Bornerbroeksestraat, tegenover gezondheidscentrum De Kolk. Samen met bouwbedrijf Hegeman realiseren we hier moderne, duurzame woningen die volledig gasloos worden opgeleverd. Deze appartementen zijn bedoeld voor een brede doelgroep, van starters tot senioren.

Grondwerkzaamheden in volle gang
De grondwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en we verwachten de oplevering eind 2025. Het complex krijgt vier woonlagen, waarbij elk appartement wordt voorzien van een balkon. Daarnaast komt er een parkeerterrein, exclusief toegankelijk voor bewoners, en een fietsenberging.

Herontwikkeling zuidelijke binnenstad
Dit nieuwbouwproject maakt deel uit van de bredere herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad van Almelo. We werken nauw samen met de gemeente om dit gebied verder te transformeren en nieuw leven in te blazen.

Wil je meer weten over dit project? Bekijk de projectenpagina op onze website en houd onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates!