Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Vaderdag staat weer voor de deur, een dag waarop we alle vaders in het zonnetje zetten. Bij Beter Wonen willen we daarom de vaders onder onze huurders extra in het zonnetje zetten. Vaders spelen vaak een onmisbare rol in het huishouden, niet alleen als ouders, maar ook als de handige handen die altijd klaarstaan om klusjes in en om het huis aan te pakken. Maar ook voor de vaders met twee linkerhanden: lees vooral even verder, want u maakt kans op een mooie prijs om die linkerhanden toch aan het werk te zetten.

Vaders en klusjes: een perfecte combinatie
Veel vaders genieten ervan om bezig te zijn met klusjes in huis. Of het nu gaat om het ophangen van schilderijen, het bouwen van een houten poppenhuis of het onderhouden van de tuin: vaders zijn vaak de eerste die hun gereedschapskist pakken en aan de slag gaan. Deze klusjes zorgen niet alleen voor een beter onderhouden woning, maar geven ook een gevoel van voldoening en trots.

De vaders onder onze huurders zijn daar geen uitzondering op. We horen vaak verhalen van vaders die samen met hun kinderen een nieuw boekenrek in elkaar zetten, of van die ene vader die altijd klaarstaat om de buren te helpen met hun doe-het-zelf projecten. Deze inzet en betrokkenheid waarderen wij enorm.

Beter Wonen en onderhoud
Bij Beter Wonen ondersteunen we onze huurders graag bij het onderhouden van hun woningen. Wij bieden diverse diensten aan om het wonen zo prettig mogelijk te maken. Zo hebben we een onderhoudsabonnement voor die klusjes die nét iets te groot zijn om zelf aan te pakken, maar ook mogelijkheden voor de doe-het-zelvers onder onze huurders. Op onze website vindt u bijvoorbeeld meer informatie over het aanvragen van een Zelf Aangebrachte Voorziening.

Speciale Vaderdagactie
Om Vaderdag extra speciaal te maken, organiseren we dit jaar een speciale actie. Vaders die een foto insturen van een klusproject dat ze samen met hun kinderen hebben uitgevoerd, maken kans op een handig gereedschapssetje. Zo willen we niet alleen de vaders bedanken, maar ook hun betrokkenheid en creativiteit vieren.

Doe mee en win!
Stuur uw foto’s voor 1 juli naar communicatie@beterwonen.nl en vertel ons in een paar zinnen over het project en waarom dit moment voor u bijzonder was. De winnaar wordt op onze website en sociale mediakanalen bekendgemaakt.

Bij Beter Wonen zijn we trots op onze actieve en betrokken huurders. Wij wensen alle vaders een fijne Vaderdag toe: vol liefde, waardering en misschien zelfs een nieuw klusproject!