Ga naar de inhoud

KWH enquêtes over onze dienstverlening

Geplaatst op: 17 mei 2022

U heeft vast al eens een KWH enquête in uw mailbox voorbij zien komen nadat u contact met ons heeft gehad. Wij zijn namelijk benieuwd naar de mening van onze huurders over onze dienstverlening.

Meer informatie

Tips om rattenoverlast te voorkomen

Geplaatst op: 31 mei 2022

Het is erg vervelend als er ratten in uw buurt of huis zijn. De aanwezigheid van ratten zorgt voor een minder fijne en frisse woonomgeving. Ook zorgen ratten vaak voor knaagschade aan verpakkingsmaterialen, houten vloeren en leidingen.

Meer informatie

Meerjarige prestatieafspraken getekend

Geplaatst op: 22 april 2022

De prestatieafspraken bestaan uit een gezamenlijke langetermijnstrategie tot en met 2026 en een Actieprogramma voor 2022. Een belangrijk doel in de prestatieafspraken is het vergroten van de veerkracht in wijken.

Meer informatie

Welke verzekeringen heeft u nodig?

Geplaatst op: 29 maart 2022

Als er schade is aan uw woning, is het fijn dat u verzekerd bent. Dan hoeft u namelijk vaak niet zelf te betalen voor de schade. In dit bericht leggen wij uit welke verzekeringen u zelf moet afsluiten.

Meer informatie

Ontdek of u kunt besparen op uw energielasten

Geplaatst op: 10 februari 2022

De laatste tijd is er veel aandacht voor stijgende energieprijzen. Als u een nieuw energiecontract afsluit, zijn de prijzen vaak (een stuk) hoger. Dat is natuurlijk erg vervelend.

Meer informatie

Voorschot energiekosten aanpassen

Geplaatst op: 25 oktober 2021

Het is belangrijk om te kijken of het voorschotbedrag dat u betaalt overeenkomt met het echte bedrag dat u moet betalen voor gas en stroom. In dit bericht leest u daar meer over.

Meer informatie