Ga naar de inhoud

Uw woning: bouwen en verbouwen

Geplaatst op: 12 maart 2024

Wilt u iets veranderen aan de woning die u huurt van Beter Wonen? Dan is er een aantal spelregels waaraan u zich moet houden. In dit bericht leggen we deze regels uit.

Meer informatie

Steffie.nl over gezonde lucht in huis

Geplaatst op: 05 maart 2024

Goed ventileren is heel belangrijk, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Op de website Steffie.nl vindt u informatie over verschillende onderwerpen die te maken hebben met wonen, zo ook het ventileren van uw woning.

Meer informatie

Het is vandaag Nationale Complimentendag!

Geplaatst op: 01 maart 2024

Bij Beter Wonen geven we vaak complimenten. Natuurlijk zijn er dingen die we nog beter kunnen doen, maar we kijken ook naar wat goed gaat.

Meer informatie

Winactie Instagram

Geplaatst op: 15 februari 2024

Vorig jaar zijn wij begonnen met Instagram, en het is tijd om daar een leuke winactie aan vast te knopen geheel in Beter Wonen stijl. Op 1 mei verloten wij de prijs.

Meer informatie

Collega's vertellen over werken bij Beter Wonen

Geplaatst op: 12 februari 2024

Werken bij Beter Wonen betekent werken aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen. Drie van onze collega's vertellen meer over werken bij Beter Wonen.

Meer informatie

Jaaroverzicht 2023 Beter Wonen

Geplaatst op: 29 januari 2024

De eerste maand van 2024 zit er alweer bijna op… Toch blikken wij graag nog even terug op 2023. In dit jaaroverzicht ziet u belangrijke prestaties van Beter Wonen in 2023.

Meer informatie