Ga naar de inhoud

Het verhaal van klankkast Meral

Geplaatst op: 26 januari 2024

Sevilay runt aan de Anemoonstraat 70 in Almelo een cultuursensitieve dagbesteding voor ouderen met een migratieachtergrond: IMEAN Care. Bezoekers omschrijven het pand, dat zij van Beter Wonen huurt, als een prachtige locatie.

Meer informatie

Reparatie? Onderhoudsabonnement!

Geplaatst op: 24 januari 2024

Door deelname aan het onderhoudsabonnement van Beter Wonen kunt u een groot deel van het onderhoud aan uw woning waarvoor u zelf verantwoordelijk bent door Beter
Wonen laten uitvoeren. Dat spaart u tijd, moeite en geld.

Meer informatie

FIXbrigade Almelo helpt u om energie te besparen

Geplaatst op: 22 januari 2024

Woont u in een (sociale) huurwoning in de gemeente Almelo? En heeft u moeite om uw energierekening te betalen? Dan kunt u gratis hulp krijgen bij isoleren van FIXbrigade Almelo.

Meer informatie

Mijn Beter Wonen is te gebruiken

Geplaatst op: 17 januari 2024

In december en januari was ons huurdersportaal (Mijn Beter Wonen) tijdelijk niet te gebruiken. Mijn Beter Wonen is nu helemaal klaar en te gebruiken!

Meer informatie

Wateroverlast door hoge grondwaterstand

Geplaatst op: 27 december 2023

Het is u vast niet ontgaan: het grondwater staat erg hoog. De oorzaak hiervan is de hevige regenval van de laatste tijd. Dit is niet alleen te zien in rivieren, beken en kanalen, maar het water bereikt inmiddels ook onze kelders en huizen.

Meer informatie

Inkomensgrenzen vanaf 1 januari 2024

Geplaatst op: 27 december 2023

Natuurlijk wilt u graag een woning die voor u betaalbaar is en blijft. Om te voorkomen dat u in een te dure woning terecht komt en daardoor in betalingsproblemen kunt raken, bieden wij u een woning aan met een huurprijs die past.

Meer informatie